Benjamin Doris

Meny villkor

Köpvillkor

Köpvillkor
Alla priser är inklusive moms.
För att genomföra ett köpa på Benjamin Doris krävs det att du är över 18år. Genom beställning på Benjamin Doris godkänner du de villkor som anges ned och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Vid beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Ifall det dröjer mer än 30 minuter för orderbekräftelse (tekniskt fel), ber vi dig att kontakta oss.

Ej uthämtade paket eller att vi får tillbaka ett paket som har skickats till fel adress, är det du som får betala för den nya frakten. Vid ej uthämtade paket debiteras en avgift på 250KR.

Företagsinformation:
Dorina Group AB
Organisationsnummer: 559334-4962
Epostadress: info@benjamindoris.com

Allmänna villkor

Allmänna villkor
Med benämningarna "vi", "vårt", "oss" menas Benjamin Doris/Dorina Group AB.

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi tar inget ansvar för förseningar alternativt fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Vi tar inget ansvar för eventuella förändringar på produkten/produktegenskaper som ändrats av leverantör.

Vid eventuelll tvist följer vi ”Allmänna reklamationsnämndens” beslut.
Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst göra ändringar i villkoren.

Bytesrätt

Bytesrätt
Som kund hos oss på Benjamin Doris erbjuder vi bytesrätt inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Detta gäller endast om varan är oanvänd och i originalförpackning.

Du som kund måste innan bytet meddela oss på Benjamin Doris via mejl till info@benjamindoris.com. I ditt mejl ska namn, e-postadress, adress, ordernummer samt vilken vara som ni vill byta och vilken vara ni vill byta till. Vi återkopplar till din mejladress med mer information och returadress.

Du står själv för returfrakten och ansvarar för skicket på varan tills att vi har mottagit och godkänt varan.

Ångerrätt

Ångerrätt
Ej uthämtade paket debiteras en avgift på 250KR.
Du som kund har 14 dagars ångerrätt, som gäller från dagen att du har tagit emot produkten. Varan ska vara i originalförpackning samt oanvänd. Du som kund står själv för returfrakten. Vid ångerrätten ersätts inte fraktavgiften.

Hur returnerar jag en vara?
Du som kund måste innan retur meddela oss på Benjamin Doris via mejl till info@benjamindoris.com. I ditt mejl ska namn, e-postadress, adress, ordernummer samt vilken vara som returneringen gäller. Vi återkopplar till din mejladress med mer information och returadress.

Du står själv för returfrakten och ansvarar för skicket på varan tills att vi har mottagit och godkänt varan. Vid en ogiltig retur (tex använd vara) återkopplar vi till dig via mejl.
Vi förbehåller oss rätten att neka en retur om det visar sig att varan inte uppfyller kraven för en godkänd retur (tex använd vara).

Reklamation

Reklamation
Eventuellt fel ska alltid först reklameras via mejl till info@benjamindoris.com.
I mejlet skriver du ditt namn, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om vi inte kan åtgärda felet eller skicka en ny produkt, erbjuder vi i andra hand prisavdrag alternativt att vi återbetalar summan. Detta gäller efter att reklamationen har returnerats och godkänts av oss.

Integritetspolicy

Integritetspolicy
Information gällande om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Med benämningar "vi", "vårt", "oss" menas Benjamin Doris/Dorina Group AB.
Behandling av personuppgifter sker i våra IT-system.
Genom att handla hos oss på Benjamin Doris (som är en del av Dorina Group AB, organisationsnummer: 559334-4962) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.
Vi säljer inte dina personuppgifter till tredjepart.
Vi på Benjamin Doris är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter som du som kund har lämnat till oss.

Vi behandlar och lagrar de uppgifter som du som kund har lämnat till oss: så som för- och efternamn, adress, telefonnummer, e-post och kontaktuppgifter. Vi lagrar även din köphistorik. I samband med ett köp behandlas och lagras dina personuppgifter för att fullfölja avtalet - rättslig grund. Har du fler frågor gällande behandling av personuppgifter, vänligen mejla oss.

Vad är en personuppgift?
En personupgift är information som kan indirekt eller direkt hänvisas till en fysisk person.

Dina personuppgifter behandlas och lagras av oss bland annat för att:
-Kunna hantera och leverera din order
-För att kunna ge erbjudande
-Nyhetsbrev
-Marknadsföring
-För att kommunicera med dig och besvara dina frågor
-För att följa lagar och regler
-För att kunna leverar dina produkter till din hemadress eller ombud, samt för att hantera returer/reklamationer. Detta innebär att vi kommer att dela dina personuppgifter med fraktbolag.
-Vår leverantör av betalningssystem, exempelvis Payson, Billmate, Qvickly & Swish, kommer få tillgång till dina personuppgifter
-För att kunna hantera och leverera din order, kan vi komma att behöva dela dina personuppgifter så som för- och efternamn, adress och telefonnummer med våra leverantörer

Vid köp lagrar vi dina uppgifter i sju år på grund av bokföringslagen.

Du kan när som helst be om att uppgifterna om dig ska raderas (med vissa begränsningar, exempelvis som bokföringslagen). Du har rätt till att veta vilken information som vi har om dig. För mer information gällande GDPR, läs mer hos Datainspektionen.

Leverans

Leverans
Alla våra produkter är designade och tillverkade i Sverige, den beräknade leveranstiden är 3-6 arbetsdagar.
Vi på Benjamin Doris erbjuder fri frakt inom Sverige.
Leverans sker av Postnord till brevlåda eller ombud.
Ej uthämtade paket hos ombud debiteras på 250KR.
sv_SESV